Icon Pon-Pet 09:00-20:00
Icon Besplatna dostava za online kupovinu iznad 5000 RSD

Zašto Magično Bilje...

Magično BIlje posvećeno je da vam pruži najbolji kvalitet u celim, potpuno prirodnim i organskim namirnicama koje je teško pronaći.

Dijetetski suplementi odobreni od strane Ministarstva zdravlja Republike Srbije
Brzo i efikasno izvršenje porudžbina
world
Isporuka proizvoda širom sveta
Sigurnost i privatnost naših kupaca
Besplatna brza isporuka za porudžbine preko 5000 RSD

Česta Pitanja

Da li prihvatate vraćanje?

Proizvodi se mogu vratiti do 14 dana nakon kupovine ako su neotvoreni i u stanju za preprodaju. Otvorene namirnice i praškovi se normalno ne mogu vratiti. Međutim, ako postoji problem sa vašom porudžbinom, obavestite nas i mi ćemo učiniti sve što je u našoj moći da to ispravimo. Zadovoljstvo kupaca nam je veoma važno.

Kako da znam da je moja porudžbina uspešna?

Ukoliko ste nakon poručivanja primili e-mail od nas sa potvrdom Vaše porudžbine ili ukoliko vas je kontaktirao naš prodavac, budite sigurni da je vaša porudžbina evidentirana.

Kako platiti putem platnih kartica?

Svoju narudžbinu možete platiti koristeći MasterCard, Maestro, Visa, Dina ili Amex platnu karticu. Kartica mora biti odobrena od strane banke izdavaoca za online (Internet) plaćanje. Prilikom online naručivanja, odabirom odgovarajućeg načina plaćanja bićete preusmereni na stranicu koja je zaštićena i sigurna za ovakav način plaćanja. Sigurnost podataka prilikom kupovine garantuje procesor platnih kartica banke, pa se tako kompletni proces naplate i obavlja na stranicama banke. Podaci o Vašoj platnoj kartici ni jednog trenutka nisu dostupni našem sistemu. Na novootvorenoj stranici banke potrebno je da unesete sledeće podatke: broj kartice, datum isteka i CVC2/CVV2 kod, koje možete pročitati sa Vaše kartice.

Ukoliko je transakcija uspešna, bićete vraćeni na naš portal sa obaveštenjem da je plaćanje uspešno obavljeno. U slučaju da plaćanje nije uspelo, portal će vam generisati stranicu sa informacijom o neuspelom plaćanju i bićete u mogućnosti da ponovite ili da izaberete drugi način plaćanja.

Unos i provera podataka isključivo se obavljaju između korisnika kartice i banke, a Internet trgovac nema uvid u podatke koji se razmenjuju. Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, poverljive informacija se prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebom SSL protokola i PKI sistema, kao trenutno najsavremenije kriptografske tehnologije. Sva plaćanja će biti obavljena u dinarima (RSD).

Da li se vrši konverzija valuta prilikom plaćanja platnim karticama?

Sva plaćanja će biti obavljenima u dinarima (RSD). Ukoliko se plaća platnim karticama inostranih Banaka izdavalaca, dinarski iznos transakcije će biti konvertovan u settlement valutu Banke (EUR) prema kursu Narodne Banke Srbije. Pri zaduživanju Vaše platne kartice, već konvertovan iznos će se konvertovati u Vašu lokalnu valutu, prema kursu koji primenjuju operatori platnih kartica.

Dobio sam svoj proizvod poštom i miris, ukus, tekstura ili boja se razlikuju od ostalih serija koje sam primio. Nešto nije u redu s tim?

Ovo je jedno od najčešćih pitanja i čini se da ima dosta zabune pa bismo želeli da ovo razjasnimo. Majka priroda nam daje ove divne biljke i superhranu i pošto su ovo prirodna hrana i nisu prskane sintetičkim hemikalijama i pesticidima i nisu napravljene u laboratoriji (kao sintetički vitamini i lekovi), postojaće prirodne razlike od berbe do žetve i serije to batch. Razlike od serije do serije mogu biti uzrokovane mnogim faktorima, uključujući doba godine kada je ubrano, poljoprivredne tehnike, klimu (posebno padavine), brzinu sušenja i mlevenja u prah nakon berbe, temperaturu sušenja/ tehnika, koliko je prah fino mleven, stanje i kvalitet zemljišta, doba godine, koliko vlage još ostaje u sušenom prahu (da, suvi prah još uvek sadrži malo vlage), koliko je svež, kako je čuvan nakon što je bio mlevenog u prah i raznih drugih faktora. Osim toga, praškovi će se drastično razlikovati ako su u pitanju praškovi za celu hranu, praškovi za sokove ili ekstrakti u prahu, od kojih svaki može biti sušen zamrzavanjem, sušen na niskoj temperaturi ili sušen na visokoj temperaturi (pogledajte pitanje 3 ispod za više detalja).

 

contact-form-img-fp

Pitajte nas bilo šta